Pehmete šokolaadibiskviitpõhjade vahel on tume šokolaad. Biskviitpõhi kaetud kahe kreemiga: hapukoore-vahukreem kakaoga ja hapukoore-vahukreem apelsiniga. Kooki katab oranž apelsiniželee ning on kaunistatud valgete ja oranžide apelsinimaitseliste šokolaadipärlitega.
Rikkalik ja mahlane keeksiline šokolaadikook, millesse on lisatud šokolaadinööpe. Kook on kaetud pehme šokolaadiglasuuriga.
Punast värvi biskviidid on kihitatud marja pralinee krõbekihiga. Maitset annab kohupiimakreem ning värskust lisavad vaarikad ja puuviljatäidis. Kaetud magusa valge kattega ja kaunistatud glasuurist lehekestega. Kaunistusele lisavad värvi roosad täpid ja punane puru.
Meeldiva pruuni värviga jõulukeeks. Maitsenüansse lisavad tootele jõhvikad ja šokolaaditükid. Pealt on keeks kaetud valge tuhksuhkruga
Traditsiooniliselt kääritatud rukkijuuretisega vormileib, millele on lisatud 14% kuivatatud aprikoose ja 12% kuivatatud jõhvikaid. Tootele annavad lisandväärtust idandatud rukkiterad.Täisteraleib. 56% kasutatud teraviljast on täisterarukis. Tootele ei ole lisatud pärmi.
Roosa suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sisaldab looduslikku toiduvärvi- punapeedimahla kontsentraati.
Suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sisaldab looduslikku toiduvärvi- spirulina ekstrakt.
Suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sisaldab looduslikku toiduvärvi - kurkumiini.
UUDSES pakendis suhkruglasuur piparkookide, küpsiste, kookide-tortide kaunistamiseks. Kasutamine: kui glasuur on liiga jäik, kuumuta pakendit kuumas vees umbes 5 minutit (60 ℃)