Sinine loodusliku (spiruline ekstrakt) toiduvärviga suhkruglasuur.
Roosa loodusliku (punapeedimahla-kontsentraat) toiduvärviga suhkruglasuur.
Valge suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode on sobiv veganitele, ei sisalda muna, kuid võib sisaldada vähesel määral muna jääke.
Mustasõstrapüreega tumeroosa suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ja hapuka maitse mustasõstrapüree. Glasuur on sobiv veganitele.
Astelpajupüreega tumekollane suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ja hapuka maitse astelpajupüree. Glasuur on sobiv veganitele.
Õhukesed südamekujulised piparkoogid kaneeli ja vürtsidega+ apelsiniga.
Kahe koheva šokolaadikeeksikihi vahelt leiab kerge brändinüansiga šokolaadikreemi. Torti katab rikkalik šokolaadikate, kus kakao sügavus põimub metspähkli õrna pähklisusega. Luksusliku ilme annavad pronksise läikega šokolaadilaastud ja punane maasikapuiste. Tulemuseks on iga šokolaadisõbra unistus, mis vallutab südame juba esimese ampsuga.
Mandariini-kohupiima tordi lahti lõikamisel avaneb efektne värvide mäng lillade biskviidikihtide, oranži mandariini-virsiku täidise ja punase vanillikatte vahel, mille seob ühtseks tervikuks hapukas kohupiima-vahukreem. Torti kaunistavad kohupiimavahukreemist lumepallid, mille vahele on lisatud jõulutunde loomiseks talvised elemendid valgest ja pruunist glasuurist – lumehelbed, jõulutähed, käbid ja tähekesed. Lumesaju efekti lisab valge šokolaadi puiste.
Mahlase kakaokeeksi vahel peidab end maitseküllane soolakaramellitäidis röstitud metspähklitükkidega. Sellele järgneb siidjas karamelline vahukreem. Tort on kaetud kakaoglasuuriga, millele lisab iseloomu karamelligeelist ruudustik. Pealispinda kaunistavad röstitud mets-pähklitükid ja särtsakad vaarikakuubikud.
Keeksipõhjal, ploomimoosi triipude ja karamellise vahukoorekreemiga kook. Kaunistuseks mooniseemned ja tumeda glasuuriga ringid.
Tumedal keeksipõhjal aprikoosimaitseline hapukoore-vahukreem. Kook on pealt kaetud aprikoosi-astelpaju želeega. Kaunistatud šokolaadimaitselise glasuuritriibuga.
Rikkalik ja mahlane keeksiline šokolaadikook, millesse lisatud šokolaadinööpe ja kaetud pehme šokolaadiglasuuriga. Laktoosivaba , laktoosisisaldus <0,01 g/100g.
Meeldiva pruuni värviga jõulukeeks. Maitsenüansse lisavad tootele jõhvikad ja šokolaaditükid. Pealt on keeks kaetud valge tuhksuhkruga.
Traditsiooniliselt kääritatud rukkijuuretisega vormileib, millele on lisatud 14% kuivatatud aprikoose ja 12% kuivatatud jõhvikaid. Tootele annavad lisandväärtust idandatud rukkiterad. Täisteraleib - 56% kasutatud teraviljast on täisterarukis. Ei ole lisatud pärmi. Ei vaja edasist termilist töötlemist