Kartuli-röstsibula kanaburger

KOOSTISOSAD:

Pihv:

  • Kanafilee minutipihv
  • Dirty Bird Kuivmarinaad
  • Klopitud muna
  • Panko paneering

Grillananass:

  • Ananassi rattad
  • BBQ maitseaine
  • Balsamico äädika kreem

Burgerisai:

  • Kartuli-röstsibula Pehmik
  • Ürdivõi

Serveerimiseks:

  • Salatilehed
  • Juustuviil kuumal kanapihvil
  • Blues Hog Honey-mustard kaste

VALMISTAMINE:

Maitsesta kanafilee minutipihv mõlemalt poolt Dirty Bird kuivmarinaadiga. Siis kasta fileed munasse ning seejärel panko paneeringusse ja küpseta grillil mõlemalt poolt mõnusaks krõbedaks.

Siis koori ning viiluta ananass ratasteks ja lisa ka ananassiviilud grillile. Lisa pisut BBQ maitseainet ning balsamico äädika kreemi, et mekk saaks eriti hea.

Burgeri saiaks kasuta Eesti Pagari Kartuli-röstsibula Pehmikut. Määri Pehmiku viiludele pisut ürdivõid ning aseta ka kuklid natukeseks grillile kuumenema.

Kui kõik koostisosad on küpsed ja krõbedad ei jäägi üle muud, kui burger kokku laduda. Aseta alumisele Pehmikuviilule salatilehed, siis kanapihv, millele võib juurde lisada ka juustuviilu, siis Blues Hog mee-sinepi kaste ning kõige peale pealmine Pehmiku viil.

Serveeri burksi koos glasuuritud ananassiviiludega.

Head isu!

Retsepti autor: Gustav Martin (www.dreamfire.com)

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL