PARIM JÕULUTORT 2024! Mandariini-kohupiima tordi lahti lõikamisel avaneb efektne värvide mäng lillade biskviidikihtide, oranži mandariini-virsiku täidise ja punase vanillikatte vahel, mille seob ühtseks tervikuks hapukas kohupiima-vahukreem. Torti kaunistavad kohupiima-vahukreemist lumepallid, mille vahele on lisatud jõulutunde loomiseks talvised elemendid valgest ja pruunist glasuurist lumehelbed, jõulutähed, käbid ja tähekesed. Lumesaju efekti lisab valge šokolaadi puiste.
Tumedal keeksipõhjal aprikoosimaitseline hapukoore-vahukreem. Kook on pealt kaetud aprikoosi-astelpaju želeega ning kaunistatud šokolaadimaitselise glasuuritriibuga.
Rikkalik ja mahlane keeksiline šokolaadikook, millesse on lisatud šokolaadinööpe. Kook on pealt kaetud pehme šokolaadiglasuuriga.
Traditsiooniline kääritatud rukkijuuretisega vormileib, millele on lisatud 14% kuivatatud aprikoose ja 12% kuivatatud jõhvikaid. Tootele annavad lisandväärtust idandatud rukkiterad. 56% kasutatud teraviljast on täisterarukis. Tootele ei ole lisatud pärmi.
Jõulukeeksile lisavad meeldivaid maitsenüansse jõhvikad ja šokolaaditükikesed. Pealt on keeks kaetud valge tuhksuhkruga.
Valge suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sobib veganitele.
Roosat värvi suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab roosa värvi peedimahla kontsentraat.
Sinine suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab sinise värvuse spirulina ekstrakt.
Astelpajupüreega tumekollane suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ning maitse astelpajupüree. Glasuur on sobilik veganitele.
Mustasõstrapüreega lilla suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ning maitse mustasõstrapüree. Glasuur on sobilik veganitele.
Minisuuruses ekleerid on täidetud külluslikult hapuka mango-passioni vahukreemiga. Pealispind kaunistatud valge tuhksuhkrupuiste ja kollase glasuuritriibuga.
Minisuuruses ekleerid on täidetud külluslikult cappuccino-vahukreemiga ning kaunistatud kakao-tuhksuhkru puistega.
Minisuuruses ekleerid on täidetud külluslikult kohupiima-vahukreemiga. Pealispind kaetud tuhksuhkru puistega
Vaarika-mustika kardemonisai vaniljemaitselise täidisega. Kaunistuseks pärlsuhkur. Toode sobib vegantoitujatele.
Maasika-rabarberi kardemonisai vaniljemaitselise täidisega. Kaunistuseks pärlsuhkur. Toode sobib vegantoitujatele.
Õhuliste spinatibiiskviitide vahel hapukoore-vahukreem. Keskmine kreemikiht rikastatud vaarikatega. Pealispind kaetud biskviidipuru ja dekoratiivse punase apelsini puistega.
Liiva-ja biskviitpõhjal, valge kodujuustu- ja vahukreemiga kook. Pealt kaetud vaarikapüreest želeega
Heledate biskviitpõhjade vahel on kaks õhulist hapukoore-vahukreemi. Koogi pealispind on kaetud poolikute kirsside ja punase želeega.
Pärmitaignast kohupiimatäidisega saiake, toote keskel rikkalik võiga kohupiim.
Šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe soolakas pralineekiht valge šokolaadi, küpsisepuru ja mandlitega. Peal naturaalse mangopüreega maitsestatud toorjuustukreem. Kook on kaunistatud oranžika mangoželeega.
Lilla- ja heleda biskviidikihi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.
Kahe kakaobiskviidi vahel on hele biskviit. Biskviidid on kihitatud maasikamaitselise kohupiimakreemi ja maasikamoosiga. Tort on kaetud maasikaželeega, kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud šokolaadipuistega (veel …)
Pehmel tumedal biskviidil roosa jõhvika- ja valge riivleiva hapukoorekreem. Pealt kaetud tumeda riivleivapuruga ning kaunistatud jõhvikajahuga.
Pehmel tumedal biskviidil roosa jõhvika- ja valge riivleiva hapukoorekreem. Pealt kaetud tumeda riivleivapuruga ning kaunistatud jõhvikajahuga.
Laktoosivaba tort! Kolm laktoosivaba biskviitpõhja on kihistatud iirisetäidise ja vaniljemaitselise vahukreemiga. Tort on kaetud iirisekattega, serv kaunistatud vahukreemist rosettidega. Mõnusa karamellise maitse lisab ka õrn karamelliseeritud paisutatud riis.
Kolm kakaobiskviiti on kihistatud banaanitäidise ja banaanimaitselise vahukreemiga. Tort on pealt kaetud šokolaadigeeliga, külg aga šokolaadipuistega
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Hõrgul keeksipõhjal kerge kreemjas passioni-kohupiimakreem, mis on kaetud õhulise põletatud dekoratiivse sefiiriga.
Miniversioonis klassikaline tosca kook rabarberi ja mandli-aprikoosi kattega.
Miniversioonis klassikaline tosca kook kohupiima ja mandli-jõhvika-aprikoosi kattega.
Miniversioonis, suus sulav, pealt pehme ja seest šokolaadiga fondant-koogike.
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Krõbedal küpsisepõhjal biskviittort, millele annab erilise maitsenüansi troopiliste viljade maitseline krõbekiht ja Marc de Champagne lisandiga passioni-virsiku vahukreem. Tordi pealispind kaunistatud valge ja pronksivärvi magusa kattega ning glasuuridekooridega.
Küpsisepõhja katab karamelli krõbekiht, millele on valatud pirnimaitseline vahukreem pirnitükkidega ning karamelli vahukreem karamellitükkidega. Tordi pealispind on kaetud karamelligeeliga ning kaunistatud glasuuritriipude, karamellikuubikute ja tumedate pärlitega.
Keeksipõhi on kaetud maitsva kohupiimakreemiga. Tort on üleni kaetud maasikamaitselise sefiiriga. Kaunistatud värvilise dekoorpuistega.
Liivapõhi ja šokolaadine keeksikiht on ühendatud marjamaitselise krõbekihiga. Keeksikiht on omakorda kaetud valge šokolaadi- ja mustasõstra vahukreemiga. Tordi pealispind on kaunistatud mustasõstraželeega, millele lisab efekti südamekestega muster.
Biskviidipõhjale määritud kirsitäidis ja biskviidi vahele kihistatud kirsi-toorjuustukreem. Katteks šokolaadimaitseline ganashe. Kaunistatud kreemi- ja kaunistuselementide ning šokolaadipuistega.
Punast värvi biskviidid on kihitatud marja pralinee krõbekihiga. Maitset annab kohupiimakreem ning värskust lisavad vaarikad ja puuviljatäidis. Kaetud magusa valge kattega ja kaunistatud glasuurist lehekestega. Kaunistusele lisavad värvi roosad täpid ja punane puru.
Liivataignapõhi ja hele biskviit on kihitatud sidrunipralineega. Biskviitpõhi on omakorda kaetud rikkalikult sidruni- kohupiimakreemiga, millele annab maitsenüansi limoncello liköör. Tort on kaunistatud sidrunikreemi ja valge šokolaadipuiste ning -dekoorpärlitega.
PARIM JÕULUTORT 2022. Toidumessil Tallinn FoodFest selgusid 2022 aasta parimad jõulutooted pagaritoodete kategoorias. Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022. Kahe šokolaadibiskviidi vahel apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks
Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur. Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Õhulise vaarikakreemiga rullbiskviit lillast biskviidist, mille värv on saavutatud taimsete ekstraktidega. Hapukoorest ja vahukreemist täidis on maitsestatud vaarikamoosi ja külmkuivatatud vaarikatega. Rull on kaunistatud roosade glasuuritriipudega.
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.
Neljast lehttainakihist šokolaadi-keedukreemiga kook, ühe kihi vahel jõhvikamoos. Pealt kaetud lehttainapuru ja kakaoga.
Kolm biskviitpõhja on kihistatud vanilje - kohupiimakreemiga. Alumisele põhjale on niristatud tume glasuur. Külg kaetud šokolaadihelvestega. Tort on kaunistatud kohupiimakreemi ja tumeda- ning valgekirjude glasuurist lehvikutega.
Liivapõhjal küpsetatud mustriline plaadikook, mille kate sisaldab maitsestamata jogurtit ja kohupiima ning üks osa täidisest on maitsestatud rummipastaga.
Mahlase õunaga magushapu ahvatlus. Küpsetatud keeksiline kook, kaetud õunatükkide ja hapukate pohladega, maitsestatud suhkru-kaneelipuistega. Kaunistuseks tuhksuhkur. Kook ei sisalda loomset päritolu koostisosi ning sobib veganitele.
Klassikaline trühvlitort. Hele biskviit on kihistatud kakaokreemiga. Maitset täiendab immutuse sisse lisatud brändi.
Tumedate šokolaadiste keeksipõhjade vahel on meeldiv brändimaitseline šokolaadikreem. Tort on kaetud šokolaadimaitselise glasuuriga.
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Biskviittaignal kohupiimakreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud tuhksuhkruga. Magus suutäis kõigile!
Kakaokreemiga rullbiskviit tumedast biskviidist. Pealispind kaunistatud tumedate šokolaadiglasuuritriipudega.
Pehme ja mahlane kahe kreemiga mustikakook. Taimeekstraktidega värvitud lillade biskviitpõhjade vahel õhuline mustikajogurti-, hapukoore ja vahukoorekreem. Pealispind kaetud mustikate, mustikapüree ja želeega.
Laktoosivaba! Magushapu küpsetatud kook rabarberimoosi ja rabarberitükkidega, pealt kaetud puruga.
Mahlane kook, milles keeksi- ja biskviitpõhja vahel rabarberilisandiga vahukoorekreem, koogi pealispinnal maasikaviilud ja punane želee.
Laktoosivaba! Küpse õuna ja vaniljemaitselise kreemiga küpsetatud keeksiline kook, kaetud vaniljemaitselise kreemi, hapukate õunatükkide ja streeslipuruga.
Heledal biskviitpõhjal valge kohupiimakreem ja õrnalt oranžikas aprikoosimaitseline kohupiimakreem. Kook on pealt kaetud aprikoosiželeega.
Lillal taimeekstraktidega värvitud biskviitpõhjal hele küpsisemaitseline hapukoorekreem ja roosa õhuline vaarika-vahukreem. Pealt kaunistatud jõhvikajahuga.
Biskviittaignal jõhvikamaitselise vahukreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud vaniljeglasuuriga. Naudi jõhvika kargust!
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti maasikatarretis, maasikakreem ning mõnusalt hapukas toorjuustumaitseline kreem. Südameke on üleni kaetud maasikželeega. Kaunistatud kuivatatud roosi kroonlehtedega.
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti kakaokreem, kirsimoos ning kogu maitsebuketti seob hõrk mandlikreem. Tort on üleni kaetud šokolaadigeeliga. Kaunistatud kuivatatud rukkilille kroonlehtede ja valge glasuurpuistega.
Pärmi-lehttainast kringel vaarika vahukreemitäidisega. Pealt kaunistatud valge glasuuriga.
Pärmi- lehttaigna kringel rikastatud vahukreemi ja rosinatega. Tõelistele maiasmokkadele!
Päikesekollase sisuga klassikaline Keeks sobib hästi hommikukohvi kõrvale ja külalistele pakkumiseks.
Klassikaline Tosca kook- krõbe karamelliseeritud pähkli- rosina kate keeksipõhjal.
Mõnusalt mahlane rabarberi tosca hapuka rabarberi ning kuivatatud jõhvikatega. Täpiks i peal on krõmpsuvad mandlilaastud ning kõrvitsaseemned.
Võiga pärmitainast magus rosinasaiake. Toote lõikepind on kurkumile iseloomuliku kollase värvusega. Kergitatud ja küpsetatud küpsetusvormis ning kaunistatud valge glasuuri ja värvilise suhkrukaunistusega.
Võiga pärmitainast magus rosinasaiake. Toote lõikepind on kurkumile iseloomuliku kollase värvusega. Kergitatud ja küpsetatud küpsetusvormis ning kaunistatud valge glasuuri ja värvilise suhkrukaunistusega.
UUS! Magusast pärmitainast kergelt kardemoniga maitsestatud kukkel, täidetud kakao-pähklikreemitäidisega ning vaarikamoosi ja vahukreemi seguga. Kaunistatud roosa tuhksuhkruga.
Magusast pärmitainast kergelt kardemoniga maitsestatud kukkel, mis on täidetud mandlimartsipanitäidise ning vahukoore ja vahukreemi seguga. Kaunistatud valge tuhksuhkruga.
Magusast pärmitainast kergelt kardemoniga maitsestatud kukkel on täidetud vahukoorega. Kaunistatud tuhksukruga.