Pesto-juustutäidisega saiad

KOOSTISOSAD:

Röstsai:

  • 2 viilu Eesti Pagari täistera Rösti

Kate:

  • 4 tl (kuhjaga) sulatatud juustu
  • 4 (kuhjaga) tl pestot
  • 100 g suitsujuustuviile
  • 50 g kurgiribasid või -viile
  • peotäis Lutserni idusid
  • paar salatilehte
  • soola, pipart

VALMISTAMINE:

Kiiresti valmivad võileivad, kus kahe saiaviilu vahelt leiab nii palju värsket kraami. Soovi korral võid võileivad juba tunnike varem valmis teha, nii maitsestub see seistes ja muutub ka mahlasemaks.

Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 5 minutit

Määri saiaviiludele sulatatud juust ja seejärel pesto. Aseta pooltele saiaviiludele suitsujuust ja kurgiribad, maitsesta soola-pipraga. Selle peale tõsta idud ja seejärel salatilehed. Aseta peale teine pool saiaviilust ja suru kergelt võileibadele, et kõik täidiseosad omavahel paremini ühineksid. Serveeri!

Retsept ja foto: Ragne Värk
www.kokkama.ee
Instagram:@ragnevark

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL