Prosciutto võileivad valgehallitusjuustu ja moosiga

KOOSTISOSAD:

Röstsai:

  • 2 viilu Eesti Pagari Kaerarösti

Kate:

  • Toorjuust
  • 75g valgehallitusjuustu
  • Prosciutto viile
  • 1-2 tl moosi
  • Rukolalehti
  • Granaatõunaseemneid
  • Pipart

VALMISTAMINE:

Soolakasmagusa koosluse armastajatele on pakkuda needsamad võileivad prosciutto, valgehallitusjuustu ja moosiga. Kasuta mistahes endale meelepärast moosi, olgu selleks siis kergelt hapukas sõstramoos, magus murakamoos või mahe jõhvikamoos.

Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 5 minutit

Rösti saiaviilud kergelt rösteris. Määri peale toorjuust ning aseta sellele valgehallitusjuustuviilud ja prosciutto. Nirista peale moos. Lisa rukolalehed ja granaatõunaseemneid. Maitsesta pipraga.

Retsept ja fotod: Ragne Värk
www.kokkama.ee
Instagram:@ragnevark

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL