PARIM JÕULUTORT 2024! Mandariini-kohupiima tordi lahti lõikamisel avaneb efektne värvide mäng lillade biskviidikihtide, oranži mandariini-virsiku täidise ja punase vanillikatte vahel, mille seob ühtseks tervikuks hapukas kohupiima-vahukreem. Torti kaunistavad kohupiima-vahukreemist lumepallid, mille vahele on lisatud jõulutunde loomiseks talvised elemendid valgest ja pruunist glasuurist lumehelbed, jõulutähed, käbid ja tähekesed. Lumesaju efekti lisab valge šokolaadi puiste.
Tumedal keeksipõhjal aprikoosimaitseline hapukoore-vahukreem. Kook on pealt kaetud aprikoosi-astelpaju želeega ning kaunistatud šokolaadimaitselise glasuuritriibuga.
Rikkalik ja mahlane keeksiline šokolaadikook, millesse on lisatud šokolaadinööpe. Kook on pealt kaetud pehme šokolaadiglasuuriga.
Traditsiooniline kääritatud rukkijuuretisega vormileib, millele on lisatud 14% kuivatatud aprikoose ja 12% kuivatatud jõhvikaid. Tootele annavad lisandväärtust idandatud rukkiterad. 56% kasutatud teraviljast on täisterarukis. Tootele ei ole lisatud pärmi.
Jõulukeeksile lisavad meeldivaid maitsenüansse jõhvikad ja šokolaaditükikesed. Pealt on keeks kaetud valge tuhksuhkruga.
Valge suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sobib veganitele.
Roosat värvi suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab roosa värvi peedimahla kontsentraat.
Sinine suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab sinise värvuse spirulina ekstrakt.
Astelpajupüreega tumekollane suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ning maitse astelpajupüree. Glasuur on sobilik veganitele.