Export
Tooted
Leiva-saiatooted
Rukkileivad
Peenleivad
Koorikleivad
Terade ja seemnetega
Täistera
Röstsaiad
Sepikud
Ciabattad
Kuklid
Tortillad
Kondiitritooted
Ekleerid
Minikoogid
Tordid
Koogid
Pagarini
Rullid
Keeksid
Kringlid
Stritslid
Väikesai
Biskviidid
Sügavkülmutatud tooted
Ciabattad
Jaepakendid - saiakesed ja pirukad
Jaepakendid - taignad
Kuklid, pikad saiad
Tootekataloog
Kampaaniad
Ketikampaaniad
Lipupäevad
Magusad tähtpäevad
Retseptid
Uudised
Firmast
Kontakt
et
en
ru
Export
Tooted
Leiva-saiatooted
Rukkileivad
Peenleivad
Koorikleivad
Terade ja seemnetega
Täistera
Röstsaiad
Sepikud
Ciabattad
Kuklid
Tortillad
Kondiitritooted
Ekleerid
Minikoogid
Tordid
Koogid
Pagarini
Rullid
Keeksid
Kringlid
Stritslid
Väikesai
Biskviidid
Sügavkülmutatud tooted
Ciabattad
Jaepakendid - saiakesed ja pirukad
Jaepakendid - taignad
Kuklid, pikad saiad
Tootekataloog
Kampaaniad
Ketikampaaniad
Lipupäevad
Magusad tähtpäevad
Retseptid
Uudised
Firmast
Kontakt
Eesti
English
Eesti
Русский
Kaneelisaiakestest kringel
KOOSTISOSAD:
3-5 pakki sügavkülmutatud kaneelisaiakesi
Pähklipuru
Sulatatud šokolaad
Tuhksuhkur
VALMISTAMINE:
Lao kaneelisaiad ringikujuliselt ahjuplaadile
Sulata umbes 40 minutit
Lisa maitseks meelepäraseid lisandeid (näiteks pähklipuru või mandlilaaste)
Küpseta kringel 170 kraadini eelsoojendatud ahjus 20-25 minutit
Võta ahjust välja ning lase jahtuda
Kaunista vedela šokolaadi ning tuhksukruga
Head isu!
VEEL RETSEPTE
Spargli-kitsejuustu pirukad
Muretainast kohupiimasaiad
Rebitav pitsasai kuumaõhufritüüris
Krõbedad suhkru-kaneeli palmier’d kuumaõhufritüüris
Kaneelisaiakattes õunapirukas
Kodused pitsad
Piparkoogipõhjal mandariini-kohupiimakook
Pehme pannipiparkook karamelli ja jõhvikatega
Sotšnikud
Brie juustu ja jõhvika ampsud
Astelpaju – leivavaht
Musta leiva ja šokolaadi trühvlid
Šokolaadine leivatort
Martsipani – kardemoni rullid
Šokolaadipõhjal kohupiimatort musta leivaga
Rukkileiva-kohupiimatort pohladega
LAE VEEL
E-mail
Nimi
Leave this field empty if you're human:
×