Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.
Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur. Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.
Karamellibiskviit on kihistatud mango-vahukreemiga. Särtsu andmiseks on ühe kihi vahele lisatud terved vaarikad. Pealt on toode kaunistatud pehmest glasuurist triipude ja tumedast glasuurist dekooridega.Tordi alumine külg on kaetud vahvlipuistega. Maius on lõigatud lõikudeks.
Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.
Tumedat šokolaadimaitselist põhja katab marjane mustikamoos ja kerge vahukreem. Tort on üle puistatud küpsisetükkidega ning kaunistatud valge glasuuri ja kihilise tumeda küpsisega.