Liivataignapõhi ja hele biskviit on kihitatud sidrunipralineega. Biskviitpõhi on omakorda kaetud rikkalikult sidruni- kohupiimakreemiga, millele annab maitsenüansi limoncello liköör. Tort on kaunistatud sidrunikreemi ja valge šokolaadipuiste ning -dekoorpärlitega.
PARIM JÕULUTORT 2022. Toidumessil Tallinn FoodFest selgusid 2022 aasta parimad jõulutooted pagaritoodete kategoorias. Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022. Kahe šokolaadibiskviidi vahel apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks
Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.
Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur. Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.
Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.
Krõbedal küpsisepõhjal on ploomitäidis ja martsipanikreem. Martsipani kreemi keskel on heleda biskviidi kiht. Maitsenüanssi lisab peal olev Cremosette kate. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud pronksipuru ja šokolaadist dekooriga.
Lilla- ja heleda biskviidikihi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.
Pehmete šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe pralinee valge šokolaadi, mango ja passiooniga. Peal hapukoore-vahukreem, mis maitsestatud kakaotrühvliga. Kook on pealt kaunistatud kuivatatud ebaküdoonia puruga, tumedate glasuuri triipude ja oranžide apelsinimaitseliste šokolaadipärlitega.
Valge šokolaadi ja leedrimarjaga maitsestatud kook, millele annab nüanssi sidrunipralinee. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogil on kaks kihti vahukoore-hapukoorekreemi, millest üks on maitsestatud valge šokolaadiga ja teine leedrimarja-lisandiga. Kook on pealt kaunistatud sametise pohlajahukattega
Šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe soolakas pralineekiht valge šokolaadi, küpsisepuru ja mandlitega. Peal naturaalse mangopüreega maitsestatud toorjuustukreem. Kook on kaunistatud oranžika mangoželeega.
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.