Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti maasikatarretis, maasikakreem ning mõnusalt hapukas toorjuustumaitseline kreem. Südameke on üleni kaetud maasikželeega. Kaunistatud kuivatatud roosi kroonlehtedega.
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti kakaokreem, kirsimoos ning kogu maitsebuketti seob hõrk mandlikreem. Tort on üleni kaetud šokolaadigeeliga. Kaunistatud kuivatatud rukkilille kroonlehtede ja valge glasuurpuistega.
Tort koosneb kahest kakaobiskviidist, mille vahel on hapukas, kerge kookosemaitseline kreem. Tordile lisab värskust kreemi vahel olev õuna-virsiku-aprikoosi tarretis. Tort on kaetud mõnusa pralineega. Külge kaunistab segu kakao ja valge glasuuri puistest.
Karamellibiskviit on kihistatud särtsaka õuna-passionitäidise ja hõrgu kohvikakaokreemiga. Pealispinnal olev röstitud hakitud metspähkleid sisaldav pralinee ja tilgake brändit täiendavad mõnusalt täidlast maitsebuketti ning tordi külge kattev šokolaadipuiste jätkab mahedama järelmaiguga. Tort on kaunistatud dekooriga Super Isa.
Laktoosivaba tort! Kolm laktoosivaba biskviitpõhja on kihistatud iirisetäidise ja vaniljemaitselise vahukreemiga. Tort on kaetud iirisekattega, serv kaunistatud vahukreemist rosettidega. Mõnusa karamellise maitse lisab ka õrn karamelliseeritud paisutatud riis.
Kolm kakaobiskviiti on kihistatud banaanitäidise ja banaanimaitselise vahukreemiga. Tort on pealt kaetud šokolaadigeeliga, külg aga šokolaadipuistega
Kahe kakaobiskviidi vahel on hele biskviit. Biskviidid on kihitatud maasikamaitselise kohupiimakreemi ja maasikamoosiga. Tort on kaetud maasikaželeega, kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud šokolaadipuistega (veel …)
Biskviitpõhjad on kihistatud kohupiimakreemiga, mis on maitsestatud pohlamoosiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Liivataignast küpsetatud põhjal on hõrk virsikumaitseline kodujuustukreem. Kreemi vahel on passionimoosiga biskviit. Tordil on peal rikkalikult kompotivirsikuid ja želee. Külg on kaetud karamelliseeritud paisutatud riisiga.
Tumedate šokolaadiste keeksipõhjade vahel on meeldiv brändimaitseline šokolaadikreem. Tort on kaetud šokolaadimaitselise glasuuriga.
Klassikaline trühvlitort. Hele biskviit on kihistatud kakaokreemiga. Maitset täiendab immutuse sisse lisatud brändi.
Keeksipõhi on kaetud maitsva kohupiimakreemiga. Tort on üleni kaetud maasikamaitselise sefiiriga. Kaunistatud värvilise dekoorpuistega.
Rukkitäisterabiskviit on kihitatud pohlamoosi ja kohupiimakreemiga. Pealispind kaunistatud tumeda glasuuri dekooride ja kuivatatud rukkilille kroonlehtedega NISUJAHUVABA TOODE!
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud soolakaramelli- vaniljevahukreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Biskviit on kihistatud maasikate ja maasikamaitselise kohupiimakreemiga. Tort on kaunistatud kiivilõikude ja maasikatega. Külg kaetud kookoshelvestega.
Kolm biskviitpõhja on kihistatud vanilje - kohupiimakreemiga. Alumisele põhjale on niristatud tume glasuur. Külg kaetud šokolaadihelvestega. Tort on kaunistatud kohupiimakreemi ja tumeda- ning valgekirjude glasuurist lehvikutega.
Liivataignapõhjad on kihitatud puuviljamoosi ja pähklimaitselise pralineega. Pealispind kaetud kakaopumati ja kreemikaunistusega.
Klassikaline Tosca kook- krõbe karamelliseeritud pähkli- rosina kate keeksipõhjal.