Rikkalik ja mahlane keeksiline šokolaadikook, millesse lisatud šokolaadinööpe ja kaetud pehme šokolaadiglasuuriga.
Kahe šokolaadibiskviidi vahel on toorjuustu-kakaokreem, mille keskel annab tordile värskust mustasõstratarretis. Tort on kaetud šokolaadiglasuuriga. Pealispind kaunistatud talvele omaste dekooridega: jõulutäht, kuusekäbid ja valged pärlid.
Tumedate šokolaadiste keeksipõhjade vahel on meeldiv brändimaitseline šokolaadikreem. Tort on kaetud šokolaadimaitselise glasuuriga.
Kolm biskviitpõhja on kihistatud vanilje - kohupiimakreemiga. Alumisele põhjale on niristatud tume glasuur. Külg kaetud šokolaadihelvestega. Tort on kaunistatud kohupiimakreemi ja tumeda- ning valgekirjude glasuurist lehvikutega.
Keeksipõhi on kaetud maitsva kohupiimakreemiga. Tort on üleni kaetud maasikamaitselise sefiiriga. Kaunistatud värvilise dekoorpuistega.
Pehmete šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe pralinee valge šokolaadi, mango ja passiooniga. Peal hapukoore-vahukreem, mis maitsestatud kakaotrühvliga. Kook on pealt kaunistatud kuivatatud ebaküdoonia puruga, tumedate glasuuri triipude ja oranžide apelsinimaitseliste šokolaadipärlitega.
Valge šokolaadi ja leedrimarjaga maitsestatud kook, millele annab nüanssi sidrunipralinee. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogil on kaks kihti vahukoore-hapukoorekreemi, millest üks on maitsestatud valge šokolaadiga ja teine leedrimarja-lisandiga. Kook on pealt kaunistatud sametise pohlajahukattega
Šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe soolakas pralineekiht valge šokolaadi, küpsisepuru ja mandlitega. Peal naturaalse mangopüreega maitsestatud toorjuustukreem. Kook on kaunistatud oranžika mangoželeega.
Mahlase õunaga magushapu ahvatlus. Küpsetatud keeksiline kook, kaetud õunatükkide ja hapukate pohladega, maitsestatud suhkru-kaneelipuistega. Kaunistuseks tuhksuhkur. Kook ei sisalda loomset päritolu koostisosi ning sobib veganitele.
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Õhulise vaarikakreemiga rullbiskviit lillast biskviidist, mille värv on saavutatud taimsete ekstraktidega. Hapukoorest ja vahukreemist täidis on maitsestatud vaarikamoosi ja külmkuivatatud vaarikatega. Rull on kaunistatud roosade glasuuritriipudega.
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Roosa suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sisaldab looduslikku toiduvärvi- punapeedimahla kontsentraati.
Suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sisaldab looduslikku toiduvärvi- spirulina ekstrakt.
Suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Toode sisaldab looduslikku toiduvärvi - kurkumiini.
Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur. Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.
PARIM JÕULUTORT 2022. Toidumessil Tallinn FoodFest selgusid 2022 aasta parimad jõulutooted pagaritoodete kategoorias. Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022. Kahe šokolaadibiskviidi vahel apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks
Krõbedal küpsisepõhjal on ploomitäidis ja martsipanikreem. Martsipani kreemi keskel on heleda biskviidi kiht. Maitsenüanssi lisab peal olev Cremosette kate. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud pronksipuru ja šokolaadist dekooriga.
Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.
Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Klassikaline trühvlitort. Hele biskviit on kihistatud kakaokreemiga. Maitset täiendab immutuse sisse lisatud brändi.
Kinkekarp, mis sisaldab võiga vürtsikas taigen krõbedate ja aromaatsete piparkookide valmistamiseks ning 3 glasuuri: astelpajuglasuur, sidruniglasuur, mustsõstraglasuur.Taigen on sobilik piparkoogimajakeste meisterdamiseks ja glasuurid kaunistamiseks.NB! Kinkekarbi sisemisel küljel piparkoogimajakese ehitamise šabloon
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Neljast lehttainakihist šokolaadi-keedukreemiga kook, ühe kihi vahel jõhvikamoos. Pealt kaetud lehttainapuru ja kakaoga.
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Lillal taimeekstraktidega värvitud biskviitpõhjal hele küpsisemaitseline hapukoorekreem ja roosa õhuline vaarika-vahukreem. Pealt kaunistatud jõhvikajahuga.
UUDSES pakendis suhkruglasuur piparkookide, küpsiste, kookide-tortide kaunistamiseks. Kasutamine: kui glasuur on liiga jäik, kuumuta pakendit kuumas vees umbes 5 minutit (60 ℃)
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud soolakaramelli- vaniljevahukreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
UUDSES pakendis suhkruglasuur piparkookide, küpsiste, kookide-tortide kaunistamiseks. Kasutamine: kui glasuur on liiga jäik, kuumuta pakendit kuumas vees umbes 5 minutit (60 ℃)
Biskviitpõhjad on kihistatud kohupiimakreemiga, mis on maitsestatud pohlamoosiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Kahe kakaobiskviidi vahel on hele biskviit. Biskviidid on kihitatud maasikamaitselise kohupiimakreemi ja maasikamoosiga. Tort on kaetud maasikaželeega, kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud šokolaadipuistega (veel …)
Laktoosivaba tort! Kolm laktoosivaba biskviitpõhja on kihistatud iirisetäidise ja vaniljemaitselise vahukreemiga. Tort on kaetud iirisekattega, serv kaunistatud vahukreemist rosettidega. Mõnusa karamellise maitse lisab ka õrn karamelliseeritud paisutatud riis.
Biskviittaignal kohupiimakreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud tuhksuhkruga. Magus suutäis kõigile!
Tõeline hea tuju maiuspala. Biskviittaignal želeetükikestega rikastatud keedukreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud valge ja tumeda glasuuriga. Rõõmu täis rull!
Kakaokreemiga rullbiskviit tumedast biskviidist. Pealispind kaunistatud tumedate šokolaadiglasuuritriipudega.
Kolm kakaobiskviiti on kihistatud banaanitäidise ja banaanimaitselise vahukreemiga. Tort on pealt kaetud šokolaadigeeliga, külg aga šokolaadipuistega
UUDSES pakendis suhkruglasuur piparkookide, küpsiste, kookide-tortide kaunistamiseks. Kasutamine: kui glasuur on liiga jäik, kuumuta pakendit kuumas vees umbes 5 minutit (60 ℃)
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Biskviit on kihistatud maasikate ja maasikamaitselise kohupiimakreemiga. Tort on kaunistatud kiivilõikude ja maasikatega. Külg kaetud kookoshelvestega.
Hapukas sidruni ja laimiga maitsestatud kohupiimakook. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogi kreemiks on valge ja helekollane kohupiima-vahukoorekreem. Pind on kaunistatud kollaste želeeringidega. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Pehme ja mahlane kahe kreemiga mustikakook. Taimeekstraktidega värvitud lillade biskviitpõhjade vahel õhuline mustikajogurti-, hapukoore ja vahukoorekreem. Pealispind kaetud mustikate, mustikapüree ja želeega.
Mahlane kook, milles keeksi- ja biskviitpõhja vahel rabarberilisandiga vahukoorekreem, koogi pealispinnal maasikaviilud ja punane želee.
Laktoosivaba! Küpse õuna ja vaniljemaitselise kreemiga küpsetatud keeksiline kook, kaetud vaniljemaitselise kreemi, hapukate õunatükkide ja streeslipuruga.
Laktoosivaba! Magushapu küpsetatud kook rabarberimoosi ja rabarberitükkidega, pealt kaetud puruga.
Heledal biskviitpõhjal valge kohupiimakreem ja õrnalt oranžikas aprikoosimaitseline kohupiimakreem. Kook on pealt kaetud aprikoosiželeega.
Biskviittaignal jõhvikamaitselise vahukreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud vaniljeglasuuriga. Naudi jõhvika kargust!
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti maasikatarretis, maasikakreem ning mõnusalt hapukas toorjuustumaitseline kreem. Südameke on üleni kaetud maasikželeega. Kaunistatud kuivatatud roosi kroonlehtedega.
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti kakaokreem, kirsimoos ning kogu maitsebuketti seob hõrk mandlikreem. Tort on üleni kaetud šokolaadigeeliga. Kaunistatud kuivatatud rukkilille kroonlehtede ja valge glasuurpuistega.
Pärmi-lehttainast kringel vaarika vahukreemitäidisega. Pealt kaunistatud valge glasuuriga.
Pärmi- lehttaigna kringel rikastatud vahukreemi ja rosinatega. Tõelistele maiasmokkadele!
Pärmitainast stritsel, milles rikkalikult mooniseemneid ja mahlane mandli-martsipani täidis.
Rosinatega pärmitainast stritsel mahlase õuna-kaneelitäidisega.
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Päikesekollase sisuga klassikaline Keeks sobib hästi hommikukohvi kõrvale ja külalistele pakkumiseks.
Liivataignapõhjad on kihitatud puuviljamoosi ja pähklimaitselise pralineega. Pealispind kaetud kakaopumati ja kreemikaunistusega.
Klassikaline Tosca kook- krõbe karamelliseeritud pähkli- rosina kate keeksipõhjal.
Mõnusalt mahlane rabarberi tosca hapuka rabarberi ning kuivatatud jõhvikatega. Täpiks i peal on krõmpsuvad mandlilaastud ning kõrvitsaseemned.
Kaeraküpsise põhjal on kihiti rohkelt šokolaadi- ja kaerakreemi, millele lisatud apelsinikoorepastat ning mandariinitäidist. Kook on kaunistatud šokolaadi ja suhkrustatud apelsinisektoriga. NB! Tootel on ümber äärekile, mis tuleb enne tarbimist eemaldada.
Roosa unistus hapuka jõhvikamoosiga. Magus koogitükk roosaka suhkrupumati ja liivataignapõhjadega, mille vahel hapukas jõhvikamoos.
Kahe küpsisekihi, mustsõstramoosi ja hapukoorekreemiga karbikook. Kaunistuseks pruunist ja valgest glasuurist puiste.
Võiga pärmitainast magus rosinasaiake. Toote lõikepind on kurkumile iseloomuliku kollase värvusega. Kergitatud ja küpsetatud küpsetusvormis ning kaunistatud valge glasuuri ja värvilise suhkrukaunistusega.