Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.
Liivataignast küpsetatud põhjal on vahvlitükkidega pralinee, millel kihiti maasikatükkidega rikastatud greibikreem ja biskviit. Tort on pealt kaetud maasikaželeega. Mõnusat hapukust täiendab mõrkjas šokolaadipuiste küljel.
Heledal biskviitpõhjal kohupiima-vahukoorekreem, mille üks kiht on maitsestatud mustasõstramoosiga. Peal valge glasuur ning kaunistuseks punane puiste.
Tõeline hea tuju maiuspala. Biskviittaignal želeetükikestega rikastatud keedukreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud valge ja tumeda glasuuriga. Rõõmu täis rull!
Laktoosivaba! Maitsev tort muretaignapõhjal, millel on kihiti mustasõstramoos ja marjadega rikastatud jogurtikreem. Tort on kaetud üleni trühvlipuruga. Kaunistatud külmkuivatatud marjapuiste ja marjadega ning tumedast glasuurist dekooriga.
Tumedat šokolaadimaitselist põhja katab marjane mustikamoos ja kerge vahukreem. Tort on üle puistatud küpsisetükkidega ning kaunistatud valge glasuuri ja kihilise tumeda küpsisega.
Laktoosivaba! Küpse õuna ja vaniljemaitselise kreemiga küpsetatud keeksiline kook, kaetud vaniljemaitselise kreemi, hapukate õunatükkide ja streeslipuruga.
Laktoosivaba! Magushapu küpsetatud kook rabarberimoosi ja rabarberitükkidega, pealt kaetud puruga.
Rukkitäisterajahust põhjal mahlane küpsetatud kohupiimakook mustikate ja pohladega, peal rukki-kaera puiste ehk kohupiima ja mahlase mustikaga kiudaineallikas.
Jogurtine marjamaius. Jogurti-vahukoorekreemiga kook heledal biskviitpõhjal, maitsestatud mustasõstra- ja vaarikapüreega. Kaetud mustikate, vaarikate ja želeega.
Biskviittaignal kohupiimakreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud tuhksuhkruga. Magus suutäis kõigile!
Šokolaadi ja jõhvika üllatav duett klassiklisest Napoleni koogist inspireeritud vormis.
Naturaalse banaanipüreega mahlane päikesekollane keeks, mis sobib suurepärastel tee ja kohvi kõrvale.
Mõnusalt maheda kohupiimakreemiga pärmi-lehttaigna kringel, millele annavad särtsu marmelaaditükid täidises.
Päikesekollase sisuga klassikaline Keeks sobib hästi hommikukohvi kõrvale ja külalistele pakkumiseks.
Biskviittaignal jõhvikamaitselise vahukreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud vaniljeglasuuriga. Naudi jõhvika kargust!
Mõnusalt mahlane rabarberi tosca hapuka rabarberi ning kuivatatud jõhvikatega. Täpiks i peal on krõmpsuvad mandlilaastud ning kõrvitsaseemned.
Pärmi- lehttaigna kringel rikastatud vahukreemi ja rosinatega. Tõelistele maiasmokkadele!
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Küpsised kihitatud hapukoorekreemiga. Pealispinnal hõrgud šokolaadihelbed. Mõnus kaaslane igasse päeva!
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi!
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad!