Küpsetatud plaadikook liivapõhjal, mille täidis koosneb kohupiimast ja õuna-ebaküdoonia moosist. Kook on kaunistatud mandlipuistega.
Liivataignapõhi ja hele biskviit on kihitatud sidrunipralineega. Biskviitpõhi on omakorda kaetud rikkalikult sidruni- kohupiimakreemiga, millele annab maitsenüansi limoncello liköör. Tort on kaunistatud sidrunikreemi ja valge šokolaadipuiste ning -dekoorpärlitega.
Kakaobiskviidid on kihistatud šokolaadimaitselise kreemi ja kirsimoosiga. Tort on kaetud kisiželeega ja kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud punase biskviidi- ja šokolaadipuistega.
PARIM JÕULUTORT 2022. Toidumessil Tallinn FoodFest selgusid 2022 aasta parimad jõulutooted pagaritoodete kategoorias. Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022. Kahe šokolaadibiskviidi vahel apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks
Maasika-rabarberitäidise ja õhulise jogurtimaitselise kreemiga heledast biskviidist rullbiskviit. Rull on kaunistatud roosade glasuuritriipudega.
Laktoosivaba tort! Kolm laktoosivaba biskviitpõhja on kihistatud iirisetäidise ja vaniljemaitselise vahukreemiga. Tort on kaetud iirisekattega, serv kaunistatud vahukreemist rosettidega. Mõnusa karamellise maitse lisab ka õrn karamelliseeritud paisutatud riis.
Kahe kakaobiskviidi vahel on hele biskviit. Biskviidid on kihitatud maasikamaitselise kohupiimakreemi ja maasikamoosiga. Tort on kaetud maasikaželeega, kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud šokolaadipuistega (veel …)
Kolm kakaobiskviiti on kihistatud banaanitäidise ja banaanimaitselise vahukreemiga. Tort on pealt kaetud šokolaadigeeliga, külg aga šokolaadipuistega
Kolm biskviitpõhja on kihistatud vanilje - kohupiimakreemiga. Alumisele põhjale on niristatud tume glasuur. Külg kaetud šokolaadihelvestega. Tort on kaunistatud kohupiimakreemi ja tumeda- ning valgekirjude glasuurist lehvikutega.
Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.
Külmkuivatatud maasikatükkidega rikastatud keeksipõhjade vahel on rohkelt vahukoorekreemi, mille keskel viilutatud maasikad. Mõnusat maitsebuketti täiustab veelgi pralineeglasuur. Tort on kaunistatud rikkalikult kakaoglasuurist dekooridega.
Mahlase õunaga magushapu ahvatlus. Küpsetatud keeksiline kook, kaetud õunatükkide ja hapukate pohladega, maitsestatud suhkru-kaneelipuistega. Kaunistuseks tuhksuhkur. Kook ei sisalda loomset päritolu koostisosi ning sobib veganitele.
Mahlakal puuviljakeeksipõhjal on hõrk šokolaadikreem, mille maitset on muutnud veelgi täiuslikumaks kerge ingver ning apelsin. Värskust lisab peal olev vaarikatarretis. Tort on lõigatud lõikudeks ning kaunistatud šokolaadist dekooriga.
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Kolmekihiline meebiskviidi kook rikastatud hapukoorega. Magusam kui mesi! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Kahekihiline tume keefiri-biskviitkook rikastatud hapukoorega. Seda saksad söövad! Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Liivataigna põhjal jogurti-kohupiimakattega küpsetatud kook. “Siidine” suutäis!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Õhukese biskviikiht rikastatud maasikamaitselise hapukoore-vahukreekreemi ja vaarikatega. Koogi pealispinda katab õhuline bezee. Tõeline maitsebukett!
Õhulise vaarikakreemiga rullbiskviit lillast biskviidist, mille värv on saavutatud taimsete ekstraktidega. Hapukoorest ja vahukreemist täidis on maitsestatud vaarikamoosi ja külmkuivatatud vaarikatega. Rull on kaunistatud roosade glasuuritriipudega.
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Tumedal keeksipõhjal biskviiditükikeste, kirsimoosi ja hapukoorekreemiga kook. Kaunistatud šokolaadimaitselise trühvliga. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Lilla- ja heleda biskviidikihi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.
Pehmete šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe pralinee valge šokolaadi, mango ja passiooniga. Peal hapukoore-vahukreem, mis maitsestatud kakaotrühvliga. Kook on pealt kaunistatud kuivatatud ebaküdoonia puruga, tumedate glasuuri triipude ja oranžide apelsinimaitseliste šokolaadipärlitega.
Valge šokolaadi ja leedrimarjaga maitsestatud kook, millele annab nüanssi sidrunipralinee. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogil on kaks kihti vahukoore-hapukoorekreemi, millest üks on maitsestatud valge šokolaadiga ja teine leedrimarja-lisandiga. Kook on pealt kaunistatud sametise pohlajahukattega
Šokolaadibiskviitpõhjade vahel krõbe soolakas pralineekiht valge šokolaadi, küpsisepuru ja mandlitega. Peal naturaalse mangopüreega maitsestatud toorjuustukreem. Kook on kaunistatud oranžika mangoželeega.
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Keeksipõhi on kaetud maitsva kohupiimakreemiga. Tort on üleni kaetud maasikamaitselise sefiiriga. Kaunistatud värvilise dekoorpuistega.
Nelja lehttaigna kihiga, jõhvikamoosi ja vanilli-keedukreemiga rikastatud kook. Kook aegade hämarusest!
Neljast lehttainakihist šokolaadi-keedukreemiga kook, ühe kihi vahel jõhvikamoos. Pealt kaetud lehttainapuru ja kakaoga.
Klassikaline trühvlitort. Hele biskviit on kihistatud kakaokreemiga. Maitset täiendab immutuse sisse lisatud brändi.
Lillal taimeekstraktidega värvitud biskviitpõhjal hele küpsisemaitseline hapukoorekreem ja roosa õhuline vaarika-vahukreem. Pealt kaunistatud jõhvikajahuga.
Tumedate šokolaadiste keeksipõhjade vahel on meeldiv brändimaitseline šokolaadikreem. Tort on kaetud šokolaadimaitselise glasuuriga.
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Biskviittaignal kohupiimakreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud tuhksuhkruga. Magus suutäis kõigile!
Kakaokreemiga rullbiskviit tumedast biskviidist. Pealispind kaunistatud tumedate šokolaadiglasuuritriipudega.
Kahe šokolaadibiskviidi vahel on toorjuustu-kakaokreem, mille keskel annab tordile värskust mustasõstratarretis. Tort on kaetud šokolaadiglasuuriga. Pealispind kaunistatud talvele omaste dekooridega: jõulutäht, kuusekäbid ja valged pärlid.
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Valmistamine: eemalda pakend, lõika taigen 5mm paksusteks seibideks. Küpseta 188 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Biskviit on kihistatud maasikate ja maasikamaitselise kohupiimakreemiga. Tort on kaunistatud kiivilõikude ja maasikatega. Külg kaetud kookoshelvestega.
Hapukas sidruni ja laimiga maitsestatud kohupiimakook. Krõbeda liivapõhja ja pehme biskviitpõhja vahel on pralineekiht valge šokolaadi ja sidruniga. Koogi kreemiks on valge ja helekollane kohupiima-vahukoorekreem. Pind on kaunistatud kollaste želeeringidega. Tootele on antud Tunnustatud Eesti Maitse päritolu- ja kvaliteedimärk (nn Pääsukesemärk).
Pehme ja mahlane kahe kreemiga mustikakook. Taimeekstraktidega värvitud lillade biskviitpõhjade vahel õhuline mustikajogurti-, hapukoore ja vahukoorekreem. Pealispind kaetud mustikate, mustikapüree ja želeega.
Mahlane kook, milles keeksi- ja biskviitpõhja vahel rabarberilisandiga vahukoorekreem, koogi pealispinnal maasikaviilud ja punane želee.
Laktoosivaba! Küpse õuna ja vaniljemaitselise kreemiga küpsetatud keeksiline kook, kaetud vaniljemaitselise kreemi, hapukate õunatükkide ja streeslipuruga.
Laktoosivaba! Magushapu küpsetatud kook rabarberimoosi ja rabarberitükkidega, pealt kaetud puruga.
Heledal biskviitpõhjal valge kohupiimakreem ja õrnalt oranžikas aprikoosimaitseline kohupiimakreem. Kook on pealt kaetud aprikoosiželeega.
Biskviittaignal jõhvikamaitselise vahukreemi täidisega rullbiskviit. Pealispind kaunistatud vaniljeglasuuriga. Naudi jõhvika kargust!
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti maasikatarretis, maasikakreem ning mõnusalt hapukas toorjuustumaitseline kreem. Südameke on üleni kaetud maasikželeega. Kaunistatud kuivatatud roosi kroonlehtedega.
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti kakaokreem, kirsimoos ning kogu maitsebuketti seob hõrk mandlikreem. Tort on üleni kaetud šokolaadigeeliga. Kaunistatud kuivatatud rukkilille kroonlehtede ja valge glasuurpuistega.
Pärmi-lehttainast kringel vaarika vahukreemitäidisega. Pealt kaunistatud valge glasuuriga.
Pärmi- lehttaigna kringel rikastatud vahukreemi ja rosinatega. Tõelistele maiasmokkadele!
Pärmitainast stritsel, milles rikkalikult mooniseemneid ja mahlane mandli-martsipani täidis.
Rosinatega pärmitainast stritsel mahlase õuna-kaneelitäidisega.
Päikesekollase sisuga klassikaline Keeks sobib hästi hommikukohvi kõrvale ja külalistele pakkumiseks.
Klassikaline Tosca kook- krõbe karamelliseeritud pähkli- rosina kate keeksipõhjal.
Mõnusalt mahlane rabarberi tosca hapuka rabarberi ning kuivatatud jõhvikatega. Täpiks i peal on krõmpsuvad mandlilaastud ning kõrvitsaseemned.
Kaeraküpsise põhjal on kihiti rohkelt šokolaadi- ja kaerakreemi, millele lisatud apelsinikoorepastat ning mandariinitäidist. Kook on kaunistatud šokolaadi ja suhkrustatud apelsinisektoriga. NB! Tootel on ümber äärekile, mis tuleb enne tarbimist eemaldada.
Võiga pärmitainast magus rosinasaiake. Toote lõikepind on kurkumile iseloomuliku kollase värvusega. Kergitatud ja küpsetatud küpsetusvormis ning kaunistatud valge glasuuri ja värvilise suhkrukaunistusega.