Retsepti autor: Mari-Liis Ilover
Armsatest kodumaistest maitsetest pakatav imehea dessert on inspiratsiooni saanud tiramisust. Lao kihiti kohvis ja Vana Tallinnas niisutatud Musta leiva viilud, toorjuustu-vahukoorekreem ja mustasõstramoos. Kaunistuseks veel riivitud kamašokolaadi ja pidu võib alata!
Valmistamine:
- Lõika leivaviiludelt koorikud.
- Sega kokku kohv, Vana Tallinn ja suhkur.
- Mikserda toorjuust, vahukoor ja suhkur kohevaks kreemiks.
- Kasta pool leivaviiludest ükshaaval kohvisegusse ja lao kõrgemate servadega vormi põhja. Kata poole koguse moosi ja kreemiga. Lao peale teine kiht kohvisegusse kastetud leivaviile. Kata ülejäänud moosi ja kreemiga.
- Riivi kaunistuseks peale kamašokolaadi ja puista kuivatatud rukkilille õielehti.
On hea, kui magustoit saab enne söömist paar tundi külmas seista, kuid võib süüa ka kohe.