Võileib koduse suvikõrvitsa letšoga

KOOSTISOSAD:

Letšo:

  • 2 kg tomateid
  • 1 kg paprikat
  • 1,5 kg suvikõrvitsat
  • 800 g porgandit
  • 600 g sibulat
  • 5 sl valgeveini äädikat
  • 2 dl õli
  • 5 tl soola
  • 2 dl suhkrut
  • 2 tl suitsupaprika pulbrit

VALMISTAMINE:

Suvikõrvitsa letšo on üks mõnus hoidis, mida on hea talveks purki pista. Miks mitte tõsta üks letšokuhi ka võileva peale.

Antud kogustest saab valmistada umbes 5kg letšot.

Retsepti autor: FB Kodused Hoidised

Valmistamine: Võta üks suur pott ning lisa sinna kõik tükeldatud köögiviljad ning maitseained. Lase marineeruda üle öö. Järgmisel päeval keeda tasasel tulel letšot umbes tund, et kõik koostisosad ilusti pehmeks muutuksid. Tõsta kuumalt steriliseeritud purkidesse ning kaaneta.

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL