Suitsukana-seenevõiku

KOOSTISOSAD:

LEIB:

  • Kodukandi rukkileib

KATE:

  • või
  • 200g šampinjone
  • 2sl sojakastet
  • 2sl teriyaki kastet
  • 150g suitsutatud broilerikintsuliha või -fileed
  • pool värsket kurki
  • väike kimbuke värsket tilli
  • soola, pipart

VALMISTAMINE:

Kogus: 4 võileiba

Valmistamisaeg: 5-7 minutit

Viiluta seened ning prae pannil läbi. Poole küpsemise pealt lisa segades sojakaste ja teriyaki. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Määri leivaviiludele või. Tõsta peale suitsukanaviilud ja seejärel praetud šampinjon. Tõmba kurgist kartulikoorimisnoaga pikad õhukesed viilakad ning jaota võileibadele. Kõige peale tõsta till ja maitsesta kergelt soola-pipraga.

Retsept ja foto: Ragne Värk
www.kokkama.ee
Instagram:@ragnevark

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL