Hommikuvõileib hummuse ja röstitud tomatitega

KOOSTISOSAD:

Röstsai:

  • 2 viilu Juusturösti

Kate:

  • ca 175g-200 g kirsstomateid
  • soola, pipart, oliiviõli, rosmariini
  • 2 sl hummust
  • 1 tl kanepiseemneid

VALMISTAMINE:

Mõnus vaheldus tavapärastele singi-juustuvõileivale! Röstitud tomatid, sobivad suurepäraselt ühele maitsvale hummusevõileivale. PS! Võimalusel kasuta röstimiseks koos varrega olevaid kirsstomateid!

Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 15 min

Tõsta kirsstomatid ahjuvormi, maitsesta soola-pipraga ja nirista üle oliiviõliga. Lisa vormi paar rosmariinioksa ja rösti tomateid 190 kraadi juures 15-17 minutit.

Rösti saiaviilud rösteris ja määri nendele hummus. Tõsta peale röstitud tomatid ja nirista üle vormi tekkinud küpsetusvedelikuga. Raputa peale kanepiseemneid ja serveeri!

Retsept ja foto: Ragne Värk
www.kokkama.ee
Instagram:@ragnevark

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL