Astelpajupüreega tumekollane suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ning maitse astelpajupüree. Glasuur on sobilik veganitele.
Mustasõstrapüreega lilla suhkruglasuur piparkookide kaunistamiseks. Tootele annab iseloomuliku värvi ning maitse mustasõstrapüree. Glasuur on sobilik veganitele.
Õhuliste spinatibiiskviitide vahel hapukoore-vahukreem. Keskmine kreemikiht rikastatud vaarikatega. Pealispind kaetud biskviidipuru ja dekoratiivse punase apelsini puistega.
Lilla- ja heleda biskviidikihi vahel on roosa kirsimaitseline hapukoorevahukreem, millele on lisatud kirsi tükid. Kook on pealt kaetud õhulise beseega ja kaunistatud šokolaadiga.
Krõbedal küpsisepõhjal biskviittort, millele annab erilise maitsenüansi troopiliste viljade maitseline krõbekiht ja Marc de Champagne lisandiga passioni-virsiku vahukreem. Tordi pealispind kaunistatud valge ja pronksivärvi magusa kattega ning glasuuridekooridega.
Küpsisepõhja katab karamelli krõbekiht, millele on valatud pirnimaitseline vahukreem pirnitükkidega ning karamelli vahukreem karamellitükkidega. Tordi pealispind on kaetud karamelligeeliga ning kaunistatud glasuuritriipude, karamellikuubikute ja tumedate pärlitega.
Liivataignapõhi ja hele biskviit on kihitatud sidrunipralineega. Biskviitpõhi on omakorda kaetud rikkalikult sidruni- kohupiimakreemiga, millele annab maitsenüansi limoncello liköör. Tort on kaunistatud sidrunikreemi ja valge šokolaadipuiste ning -dekoorpärlitega.
PARIM JÕULUTORT 2022. Toidumessil Tallinn FoodFest selgusid 2022 aasta parimad jõulutooted pagaritoodete kategoorias. Pagarini Apelsini-šokolaadi tort kannab nüüdsest tiitlit: PARIM JÕULUTORT 2022. Kahe šokolaadibiskviidi vahel apelsinimaitseline biskviit, mis on kihitatud maitseka apelsini- ja vaniljemaitselise kreemiga. Kaetud šokolaadiglasuuriga ning kaunistatud värviliste tumedast glasuurist dekooridega. Tort on lõigatud lõikudeks
Laktoosivaba! Tumedal keeksipõhjal on kihiti õunakuubikutega rikastatud kreem, õuna-ebaküdooniamoos ja särtsakas laimikreem rohelise tee nüansiga.