PARIM JÕULUTORT 2024! Mandariini-kohupiima tordi lahti lõikamisel avaneb efektne värvide mäng lillade biskviidikihtide, oranži mandariini-virsiku täidise ja punase vanillikatte vahel, mille seob ühtseks tervikuks hapukas kohupiima-vahukreem. Torti kaunistavad kohupiima-vahukreemist lumepallid, mille vahele on lisatud jõulutunde loomiseks talvised elemendid valgest ja pruunist glasuurist lumehelbed, jõulutähed, käbid ja tähekesed. Lumesaju efekti lisab valge šokolaadi puiste.
Kahe kakaobiskviidi vahel on hele biskviit. Biskviidid on kihitatud maasikamaitselise kohupiimakreemi ja maasikamoosiga. Tort on kaetud maasikaželeega, kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud šokolaadipuistega (veel …)
Laktoosivaba tort! Kolm laktoosivaba biskviitpõhja on kihistatud iirisetäidise ja vaniljemaitselise vahukreemiga. Tort on kaetud iirisekattega, serv kaunistatud vahukreemist rosettidega. Mõnusa karamellise maitse lisab ka õrn karamelliseeritud paisutatud riis.
Kolm kakaobiskviiti on kihistatud banaanitäidise ja banaanimaitselise vahukreemiga. Tort on pealt kaetud šokolaadigeeliga, külg aga šokolaadipuistega
Hõrgul keeksipõhjal kerge kreemjas passioni-kohupiimakreem, mis on kaetud õhulise põletatud dekoratiivse sefiiriga.
Keeksipõhi on kaetud maitsva kohupiimakreemiga. Tort on üleni kaetud maasikamaitselise sefiiriga. Kaunistatud värvilise dekoorpuistega.
Liivapõhi ja šokolaadine keeksikiht on ühendatud marjamaitselise krõbekihiga. Keeksikiht on omakorda kaetud valge šokolaadi- ja mustasõstra vahukreemiga. Tordi pealispind on kaunistatud mustasõstraželeega, millele lisab efekti südamekestega muster.
Biskviidipõhjale määritud kirsitäidis ja biskviidi vahele kihistatud kirsi-toorjuustukreem. Katteks šokolaadimaitseline ganashe. Kaunistatud kreemi- ja kaunistuselementide ning šokolaadipuistega.
Punast värvi biskviidid on kihitatud marja pralinee krõbekihiga. Maitset annab kohupiimakreem ning värskust lisavad vaarikad ja puuviljatäidis. Kaetud magusa valge kattega ja kaunistatud glasuurist lehekestega. Kaunistusele lisavad värvi roosad täpid ja punane puru.
Kolm biskviitpõhja on kihistatud vanilje - kohupiimakreemiga. Alumisele põhjale on niristatud tume glasuur. Külg kaetud šokolaadihelvestega. Tort on kaunistatud kohupiimakreemi ja tumeda- ning valgekirjude glasuurist lehvikutega.
Klassikaline trühvlitort. Hele biskviit on kihistatud kakaokreemiga. Maitset täiendab immutuse sisse lisatud brändi.
Tumedate šokolaadiste keeksipõhjade vahel on meeldiv brändimaitseline šokolaadikreem. Tort on kaetud šokolaadimaitselise glasuuriga.
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti maasikatarretis, maasikakreem ning mõnusalt hapukas toorjuustumaitseline kreem. Südameke on üleni kaetud maasikželeega. Kaunistatud kuivatatud roosi kroonlehtedega.
Küpsetatud muretaigna põhjal on kihiti kakaokreem, kirsimoos ning kogu maitsebuketti seob hõrk mandlikreem. Tort on üleni kaetud šokolaadigeeliga. Kaunistatud kuivatatud rukkilille kroonlehtede ja valge glasuurpuistega.