Export
Tooted
Leiva-saiatooted
Rukkileivad
Peenleivad
Koorikleivad
Terade ja seemnetega
Täistera
Lauasaiad
Magusad lauasaiad
Röstsaiad
Sepikud
Ciabattad
Kuklid
Tortillad
Kondiitritooted
Jõulutooted
Ekleerid
Minikoogid
Tordid
Koogid
Pagarini
Rullid
Keeksid
Kringlid
Stritslid
Väikesai
Biskviidid
Sügavkülmutatud tooted
Ciabattad
Jaepakendid - saiakesed ja pirukad
Jaepakendid - taignad
Kuklid, pikad saiad
Tootekataloog
Kampaaniad
Ketikampaaniad
Lipupäevad
Magusad tähtpäevad
Retseptid
Uudised
Firmast
Kontakt
et
en
ru
Export
Tooted
Leiva-saiatooted
Rukkileivad
Peenleivad
Koorikleivad
Terade ja seemnetega
Täistera
Lauasaiad
Magusad lauasaiad
Röstsaiad
Sepikud
Ciabattad
Kuklid
Tortillad
Kondiitritooted
Jõulutooted
Ekleerid
Minikoogid
Tordid
Koogid
Pagarini
Rullid
Keeksid
Kringlid
Stritslid
Väikesai
Biskviidid
Sügavkülmutatud tooted
Ciabattad
Jaepakendid - saiakesed ja pirukad
Jaepakendid - taignad
Kuklid, pikad saiad
Tootekataloog
Kampaaniad
Ketikampaaniad
Lipupäevad
Magusad tähtpäevad
Retseptid
Uudised
Firmast
Kontakt
Eesti
English
Eesti
Русский
Kaneelisaiakestest kringel
KOOSTISOSAD:
3-5 pakki sügavkülmutatud kaneelisaiakesi
Pähklipuru
Sulatatud šokolaad
Tuhksuhkur
VALMISTAMINE:
Lao kaneelisaiad ringikujuliselt ahjuplaadile
Sulata umbes 40 minutit
Lisa maitseks meelepäraseid lisandeid (näiteks pähklipuru või mandlilaaste)
Küpseta kringel 170 kraadini eelsoojendatud ahjus 20-25 minutit
Võta ahjust välja ning lase jahtuda
Kaunista vedela šokolaadi ning tuhksukruga
Head isu!
VEEL RETSEPTE
Spargli-kitsejuustu pirukad
Muretainast kohupiimasaiad
Rebitav pitsasai kuumaõhufritüüris
Krõbedad suhkru-kaneeli palmier’d kuumaõhufritüüris
Kaneelisaiakattes õunapirukas
Kodused pitsad
Piparkoogipõhjal mandariini-kohupiimakook
Pehme pannipiparkook karamelli ja jõhvikatega
Sotšnikud
Brie juustu ja jõhvika ampsud
Astelpaju – leivavaht
Musta leiva ja šokolaadi trühvlid
Šokolaadine leivatort
Martsipani – kardemoni rullid
Šokolaadipõhjal kohupiimatort musta leivaga
Rukkileiva-kohupiimatort pohladega
LAE VEEL
E-mail
Nimi
Leave this field empty if you're human:
×