Kikerherne-avokaadovräpid punase kapsa salatiga

KOOSTISOSAD:

  • 2 avokaadot
  • 200 g konserveeritud kikerherneid
  • 150 g punast kapsast
  • Peotäis koriandrilehti
  • 1 väiksem sellerivars
  • 2 laimi
  • 0,5 – 1 punane tšilli
  • 1 purk Felixi takokastet
  • 4 Eesti Pagari mitmeviljatortillat
  • 4 frillice salati lehte
  • 4 sl meelepäraseid võrseid või idusid

VALMISTAMINE:

Riivi kapsas jämeda riiviga või viiluta võimalikult õhukeselt. Sega ¼ tl soola ja poole laimi mahlaga ning jäta maitsestuma ja pehmenema. Haki sellerivars võimalikult peeneks ja haki ka tšilli ning koriandrilehed. Pese ja kurna kikerherned ja suru need kahvli abil koos avokaado viljalihaga tükiliseks massiks. Lisa seller, tšillipipar, koriander ja 2 sl takokastet ning ühe laimi mahl. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta tortillale ¼ kikerherne-avokaadosegust, lisa samapalju kapsast ja salatileht. Tõsta peale veel veidi takokastet ja idusid. Voldi küljed suunaga keskele ning rulli tortilla suunaga endast eemale tihedalt kokku.Tee sama ka ülejäänud tortilladega. Poolita valmis vräpid ja serveeri koos takokastme ja laimiviiludega.

Retsept sündis koostöös Felixiga

Retsepti autor: Britt Paju

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL