Pehme pannipiparkook karamelli ja jõhvikatega

KOOSTISOSAD:

  • 680g Eesti Pagari premium piparkoogitainast
  • 300g karamell-kondenspiima
  • tuhksuhkrus veeretatud jõhvikaid

VALMISTAMINE:

Pehme ja piparkoogivürtsidest pakatav kook valmib imelihtsalt. Vajad vaid kvaliteetset piparkoogitainast, karamelist kondenspiima ja jõhvikaid! Suurepärane jõulune magusaamps tee või glögi kõrvale!

Vajuta piparkoogitainas 3-4 sentimeetrise kihina võitatud malmpanni põhjale. Kui sellist panni pole, võib kasutada ka lihtsalt koogivormi. Taina täpsem kogus oleneb sellest, kui suur pann või vorm kasutusel on. Tõsta ahju ja küpseta 170 kraadi juures pool tundi, kuni tainas on läbi küpsenud, kuid veel pehme. Võta ahjust, määri peale karamell-kondenspiim ja kaunista tuhksuhkrus veeretatud jõhvikatega.

 

Retsepti autor: Mari-Liis Ilover

VEEL RETSEPTE