Tükelda kanaliha väiksemateks kuubikuteks ja sega poole purgi salsaga. Lase u 15 minutit maitsestuda. Samal ajal viiluta suvikõrvits võimalikult õhukeselt ja sega u ¼ tl soola, poole laimi riivitud koore, hakitud koriandrilehtede ja laimimahlaga. Lase vähemalt 10 minutit maitsestuda. Riivi juust. Prae kanaliha kuumal pannil segades u 10 minuti jooksul, kuni see on pruunistunud ja täielikult läbi küpsenud. Jaga koostisosad silma järgi neljaks. Kata pool tortillast kergelt juustuga, lisa suvikõrvitsaviilud, kana,mais, veidi salsat, jalapenoviilud ja veel juustu. Voldi katteta pool üle täidise ja suru ühtlaseks. Pruunista kuumal ja kuival pannil mõlemalt poolt, kuni torilla on pruunistunud ja juust sulanud. Toimi samamoodi ka ülejäänud tortilladega. Poolita valminud tortillad ja serveeri näiteks koos ananassisalsaga.
Retsept sündis koostöös Felixiga
Retsepti autor: Britt Paju