Smashburger

KOOSTISOSAD:

Kukkel:

  • Eesti Pagari burgerikukkel

Kotlet:

  • Veise hakkliha
  • Tükeldatud sibul
  • Blue Hogs veiseliha maiteaine

Karamelliseeritud sibulad:

  • Sibul
  • Balsamico kaste

Serveerimiseks:

  • Tomat
  • Marineeritud kurk
  • Juustuviilud
  • Peedikotlet
  • Salatilehed
  • Krõbedad peekoniviilud
  • Blue Hogs BBQ kaste

VALMISTAMINE:

Kotleti valmistamiseks sega omavahel hakkliha, sibul ning Blue Hogs veise maitseaine. Saadud segust vormi pallikesed, mis lähevad grilli. Lömasta malmplaadil kotletipallid ning grilli kiirelt mõlemalt poolt krõbedaks. Kui kotlet on teistpidi pööratud, aseta sellele tomativiilud, marineeritud kurk ning juustuviil, mis kuumusega mõnusalt sulama hakkab. Samal ajal aseta grillile ka peekoniviilud ning miks mitte ka üks peedikotlet, et burks tuleks ekstra mahlane.

Et ka burgerikukkel saaks krõbedaks, siis määri mõlemale burksiviilule ürdivõid ning aseta ka saiad korraks grillile. Kui kõik komponendid on valmis, siis ei jäägi muud üle, kui burger uhkeks torniks kokku laduda. Kõige alla aseta burgerikukli alumine viil, siis lisa salatilehed, esimene pihv, peekon, teine pihv, peedipihv, balsamicoga karamelliseeritud sibul, Blue Hogs BBQ kaste ja kukli pealmine pool. Ja ongi üks eriti toekas burger valmis. Serveeri krõbedate kartulilaastude ning ekstra BBQ kastmega.

Head isu!

Retsepti autor: Gustav Martin (www.dreamfire.com)

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL