Veiseburrito tomatisalsa ja mustade ubadega

KOOSTISOSAD:

  • 300 g veisehakkliha
  • 100 g musti konservube
  • 1 punane paprika
  • 1 purk Felixi tomatisalsat
  • 4 Eesti Pagari nisutortillat
  • 4 sl marineeritud punaseid sibulaid
  • 4 tükeldatud kirsstomatit
  • 4 tl konservmaisi
  • 4 salatilehte
  • 1 tükeldatud avokaado
  • 4 tl hapukoort
  • peotäis koriandrilehti

VALMISTAMINE:

Pruunista liha kuumal pannil vähese rasvainega. Lisa väikesteks tükkideks hakitud paprika, tomatisalsa, loputatud ja kurnatud oad ja u 1 dl vett ning lase u 20 minutit kaane all podiseda. Vajadusel lisa veel vett, aga segu ei tohiks valmides siiski jääda vedel, vaid pigem mahlane. Maitsesta vajadusel soola-pipraga. Kuumuta tortillad kergelt kuival pannil või soojenda 180-kraadises ahjus u 5 minuti jooksul. Tõsta tortilla keskele hakklihatäidist ja lisandeid. Voldi alumine osa üle täidise, tõsta suunaga keskele ka tortilla küljed ning rulli tihedalt kokku. Toimeta samamoodi ka ülejäänud tortilladega.

 

Retsept sündis koostöös Felixiga.

Retsepti autor: Britt Paju

 

VEEL RETSEPTE

LAE VEEL