Supermarja Tosca kook on hõrk maius, kus vanilline keeksipõhi põimub põhjamaise looduse varandusega - sinikuslapuu marjadega. Marjakiht lisab koogile mahlase ja kergelt hapuka nüansi, mis tasakaalustab magusust ning annab igale suutäiele erilise värskuse. Täiusliku lõppviimistluse annab tosca-kate, mis on rikkalikult kaetud mandlilaastude, kuivatatud jõhvikate ja aprikoositükkidega – kõik õrnalt pruunistatud krõbedaks, luues vastupandamatu tekstuuri ja täiusliku maitseelamuse.Supermarjaks kutsume sinikuslapuu marju nende loodusliku C-vitamiini sisalduse tõttu.
Klassikaline Tosca kook- krõbe karamelliseeritud pähkli- rosina kate keeksipõhjal.
Mõnusalt mahlane rabarberi tosca hapuka rabarberi ning kuivatatud jõhvikatega. Täpiks i peal on krõmpsuvad mandlilaastud ning kõrvitsaseemned.
Tordi põhjaks on pehme hele biskviit, millele järgneb õhuline kreem passionivilja ja vahu-koorega. Kreemi sisse on peidetud mahlaseid ekleeritükikesi – need lisavad igale ampsule mõnusa tekstuuri ning ootamatu maitseüllatuse. Torti katab särav mango-passioni želeekiht, mis pakatab troopilisest värskusest ja kuldsest küpsusest. Viimistluseks on lisatud glasuuritud ekleeripoolikud ja hapukas vaarikapuiste. Tulemuseks on elegantne ja pilkupüüdev tort, mis rõõmustab nii silma kui maitsemeeli.
UUS! väiksema läbimõõduga ø14cm ja väiksemas karbis tort. Soolakaramelli tort on vastandite mäng, mis kutsub igas ampsus nautima tasakaalu magusa ja soolase, siidise ning krõmpsuva vahel. Pehme kakaobiskviit on kaetud karamelli-piimašokolaadi krõbekihiga ning kihitatud siidise mee-mandli vahukreemiga. Kreem omakorda harmoneerub moosikihiga, millele lisab särtsakust hapukas granaatõun. Torti ehib rikkalik soolakaramellikate, mis on mänguliselt kaunistatud karamelliseeritud popkorniga. Küljed on kaetud kuldpruuni vahvlipuistega.
UUS! väiksema läbimõõduga ø14cm ja väiksemas karbis tort. Mõnus kooslus krõbedast digestiivküpsise-põhjast ja siidisest toorjuustu-vahukreemist, mille mahedat maitset täiustab hapukas pohlapüree. Lilla biskviidikiht kreemi keskel loob tordile efektse värvikontrasti, mis köidab pilku igal peolaual. Põnevat tekstuuri lisab valge šokolaadi krõbekiht marjatükkidega, mida leiab nii küpsisepõhja pealt kui katte seest. Tort on elegantselt kaunistatud heleroosade kreemirosettide ning särtsaka vaarikapuistega.
Hõrgul keeksipõhjal kerge kreemjas passioni-kohupiimakreem, mis on kaetud õhulise põletatud dekoratiivse sefiiriga.
Keeksipõhi on kaetud maitsva kohupiimakreemiga. Tort on üleni kaetud maasikamaitselise sefiiriga. Kaunistatud värvilise dekoorpuistega.
Kolm biskviitpõhja on kihistatud vanilje - kohupiimakreemiga. Alumisele põhjale on niristatud tume glasuur. Külg kaetud šokolaadihelvestega. Tort on kaunistatud kohupiimakreemi ja tumeda- ning valgekirjude glasuurist lehvikutega.
Biskviidipõhjale määritud kirsitäidis ja biskviidi vahele kihistatud kirsi-toorjuustukreem. Katteks šokolaadimaitseline ganashe. Kaunistatud kreemi- ja kaunistuselementide ning šokolaadipuistega.
Punast värvi biskviidid on kihitatud marja pralinee krõbekihiga. Maitset annab kohupiimakreem ning värskust lisavad vaarikad ja puuviljatäidis. Kaetud magusa valge kattega ja kaunistatud glasuurist lehekestega. Kaunistusele lisavad värvi roosad täpid ja punane puru.
Klassikaline trühvlitort. Hele biskviit on kihistatud kakaokreemiga. Maitset täiendab immutuse sisse lisatud brändi.
Karamellibiskviitpõhjad on kihistatud apelsinimaitselise kohupiimakreemiga. Tort on lõigatud 12-ks lõiguks. Iga lõik eraldi kaunistatud.
Hele biskviit on kihitatud maasikate ja maasikamaitselise kohupiimakreemiga. Tort on kaunistatud kiivilõikude ja maasikatega. Külg kaetud roosakate kookoshelvestega.
Kahe kakaobiskviidi vahel on hele biskviit. Biskviidid on kihitatud maasikamaitselise kohupiimakreemi ja maasikamoosiga. Tort on kaetud maasikaželeega, kaunistatud vahukreemist rosettidega. Tordi külg on kaetud šokolaadipuistega (veel …)