Mahlase kakaokeeksi vahel peidab end maitseküllane soolakaramellitäidis röstitud metspähklitükkidega. Sellele järgneb siidjas karamelline vahukreem. Tort on kaetud kakaoglasuuriga, millele lisab iseloomu karamelligeelist ruudustik. Pealispinda kaunistavad röstitud mets-pähklitükid ja särtsakad vaarikakuubikud.
Keeksipõhjal, ploomimoosi triipude ja karamellise vahukoorekreemiga kook. Kaunistuseks mooniseemned ja tumeda glasuuriga ringid.
Tumedal keeksipõhjal aprikoosimaitseline hapukoore-vahukreem. Kook on pealt kaetud aprikoosi-astelpaju želeega. Kaunistatud šokolaadimaitselise glasuuritriibuga.
Rikkalik ja mahlane keeksiline šokolaadikook, millesse lisatud šokolaadinööpe ja kaetud pehme šokolaadiglasuuriga. Laktoosivaba , laktoosisisaldus <0,01 g/100g.
Meeldiva pruuni värviga jõulukeeks. Maitsenüansse lisavad tootele jõhvikad ja šokolaaditükid. Pealt on keeks kaetud valge tuhksuhkruga.
Traditsiooniliselt kääritatud rukkijuuretisega vormileib, millele on lisatud 14% kuivatatud aprikoose ja 12% kuivatatud jõhvikaid. Tootele annavad lisandväärtust idandatud rukkiterad. Täisteraleib - 56% kasutatud teraviljast on täisterarukis. Ei ole lisatud pärmi. Ei vaja edasist termilist töötlemist